Maden på tallerkenen
Med rod i Det Nordiske Køkken og en nysgerrighed på verden omkring os, er vi konstant på jagt efter en chance for at løfte smagsoplevelsen i den daglige frokost. Vi prioriterer lokale råvarer - som økologisk dyrkede bælgfrugter fra Bornholm - og låner smagsgivere fra verden. Samtidig søger vi at sætte den højeste barre for økologi, dyrevelfærd, CO2-reduktion og bæredygtighed. Vi arbejder ikke blot for at servere 'verdens bedste måltider' men grundlæggende også ‘de bedste måltider for verden’.
På det afsæt søger vi at skabe en legeplads for gastronomiske stjerneskud, som med plads til egen kreativitet kan lave den bedst tænkelige frokost til jer.
Tallerkenanrettet varm ret
I vil f.eks. kunne møde den varme ret tallerkenanrettet i en grøn version – med mulighed for tilvalg af kød. Det giver os muligheden for at anrette måltidet smukt og præsentere menuen personligt. Samtidig nudger vi til det grønnere valg uden at fratage muligheden for et stykke saftigt Livø-okse eller velfærdsgris.
Vores faglige kodeks: Vi stiller krav til råvarerne
I Meyers Kantiner lever vi af mad, måltider og værtskab på jobbet. Maden skal være en fantastisk oplevelse udi velsmag, sanselighed og velvære. Det er altid vores ledestjerne. Og her er det ikke mindst de økologiske, klimavenlige og hyperlokale råvarer, der efterlader den virkeligt gode smag i munden.
Vores Faglige Kodeks er vores værdikompas – en rettesnor for alle de valg og fravalg, vi træffer hver dag i Meyers Kantiner. Valg, som omhandler alt fra råvarer til tilberedning, sundhed, klima og alt det, der følger med ift. kemi og miljø. Læs mere om vores faglige afsæt HER.