Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 64,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting
Ugens menu 20 + 21
-
mandag 13 maj, 2024
-
tirsdag 14 maj, 2024
-
onsdag 15 maj, 2024
-
torsdag 16 maj, 2024
-
fredag 17 maj, 2024
-
mandag 20 maj, 2024
-
tirsdag 21 maj, 2024
-
onsdag 22 maj, 2024
-
torsdag 23 maj, 2024
-
fredag 24 maj, 2024
Varm ret med tilbehør
Gris i rød karry med kartofler, squash, gulerødder, babymajs og forårsløg. Toppet med thai basilikum
(hvede (glutenholdigt korn))
Røget tæmpeh i rød karry med kartofler, squash, blomkål, forårsløg og bønnespirer. Toppet med thai basilikum
(vegetar)
Jasminris med citrongræs
Delikatesser
Rosastegt roastbeef med flødepeberrod, revet peberrod og bagte cherrytomater
(laktose)
Kalkunbryst med hummus og mix af oliven
Dagens salater
Bagte søde kartofler med radicchio, agurker, mango og rødløg vendt med sesam og sojadressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Glasnudler med gulerødder, edamame, mangetout ærter og rød spidskål. Toppet med knuste cashewnødder og koriander
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Råkost af kinaradiser og rødbeder med krydret kokosmel, mynte og lime
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Gris i rød karry med kartofler, squash, gulerødder, babymajs og forårsløg. Hertil thai basilikum
(hvede (glutenholdigt korn))
Røget tæmpeh i rød karry med kartofler, squash, blomkål, forårsløg og bønnespirer. Hertil Thai basilikum
(vegetar)
Jasminris med citrongræs
Dagens salater
Råkost af kinaradiser og rødbeder med krydret kokosmel, mynte og lime
Varm ret med tilbehør
Tex-mex krydret hakket oksekød med grillede løg og peberfrugter. Hertil hvedetortillas (2 stk. pr. person), syltede rødløg og chipotlecreme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Meyers anicia linser med østershatte, kejserhatte, løg og røde peberfrugter i røget BBQ sauce. Hertil hvedetortillas (2 stk. pr. person), syltede rødløg og chipotlecreme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
(vegetar)
Delikatesser
Rullepølse af gris med sky og rødløgsskiver
Kogte æg med rejer, mayonnaise, citronskiver og cherrytomater
(krebsdyr, æg, laktose)
Dagens salater
Grillet fennikel med rucola, radiser og rød grapefrugt. Toppet med ristede mandler
(nødder)
Meyers sorte bønner med gule peberfrugter, cherrytomater, rødløg og forårsløg
Tacofyld: Agurker, majs, mix salat og tomater
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk løgbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Tex-mex krydret hakket oksekød med grillede løg og peberfrugter. Hertil hvede tortillas (2 stk. pr. person) med syltede rødløg og chipotlecreme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Meyers anicia linser med østershatte, kejserhatte, løg og røde peberfrugter i røget BBQ sauce. Hertil hvede tortillas (2 stk. pr. person), syltede rødløg og chipotlecrme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
(vegetar)
Dagens salater
Tacofyld: Agurker, majs, mix salat og tomater
Varm ret med tilbehør
Middelhavs krydret stegte kalkun cuvetter med ratatouille. Hertil friske hakkede urter
Arancini af aspargesrisotto med ratatouille (1 stk. pr. person).Hertil friske hakkede urter
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
(vegetar)
Pasta tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Klassisk wienersalat med kartofler, sennep, rødløg og purløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kogte kartofler med karsemayonnaise og syltede rødløg
(æg)
Dagens salater
Grillede forårsløg med frisée, hjertesalat, babyspinat, asparges og ærter. Toppet med sprødstegt urterasp
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvedekerner og vilde ris med bladselleri, grønkål, grønne æbler, persille og tranebær. Toppet med ristede valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Sprød salat med radiser. Hertil mormordressing skilt med ramsløgsolie
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Middelhavskrydret stegte kalkun cuvetter med ratatouille. Hertil friske hakkede urter
Arrancini af aspargesrisotto (1 stk. pr. person) med ratatouille. Hertil friske hakkede urter
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
(vegetar)
Pasta tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Sprøde salater med radiser. Hertil mormordressing skilt med ramsløgsolie
Varm ret med tilbehør
Stegte kyllingeoverlår i masala sauce (1 stk. pr. person). Hertil koriander
(laktose)
Stegt paneer i masala sauce med grillede peberfrugter og løg. Hertil koriander
(laktose)
(vegetar)
Basmatiris
Delikatesser
Frikadeller af gris med syltet rødkål og syltet agurkesalat
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Oksepastrami med pickles, revet peberrod, semidried tomater og urtesalat
Dagens salater
Kartofler rødløg, forårsløg, babyspinat med karry, citron og nigellafrø
Krydret kikærtesalat med gule peberfrugter, agurker, grøn chili, persille og mynte. Toppet med granatæblekerner
Rød spidskål med persille og rosiner. Toppet med krydderurter
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølbrød uden kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Rabarber mazarinkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Stegte kyllingeoverlår i masala sauce (1 stk. pr. person). Hertil koriander
(laktose)
Stegte paneer i masala sauce med grillede peberfrugter og løg
(laktose)
(vegetar)
Basmatiris
Dagens salater
Rød spidskål med persille og rosiner. Toppet med krydderurter
Torsdagssødt
Rabarber mazarinkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Bøf sandwich med det hele - stegte oksebøffer (1 stk. pr. person) med brun sauce og lun brioche. Hertil rødløgsskiver, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bøfsandwich med det hele - stegte MATR fungibøffer (1 stk. pr. person) med brun sauce og lun brioche. Hertil rødløgsskiver, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
(vegetar)
Delikatesser
Kyllingebryst med karrycreme, cherrytomater og kalkunbacon
(æg, laktose)
Hvidløgspaté med syltede drueagurker og bagte løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Balsamico bagte rødbeder og rødløg med radicchio, bulls blood og estragon. Toppet med smuldret gedeost
(laktose)
Meyers gule flækærter med spidskål, squash og friske urter
Grøn salat med ærter, ærteskud og syltede skalotteløg. Toppet med solsikke kerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kærnemælksbrød
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Varm ret med tilbehør
Bøf sandwich med det hele - stegte oksebøffer (1 stk. pr. person) med brun sauce og lun brioche. Hertil rødløgsskiver, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bøf sandwich med det hele - stegte MATR fungibøffer (1 stk. pr. person) med brun sauce og lun brioche. Hertil rødløgsskiver, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
(vegetar)
Dagens salater
Grøn salat med ærter, ærteskud og syltede skalotteløg. Toppet med solsikkekerner
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.