Gør maden til et højdepunkt på kontoret

Kontakt os

VI TILBYDER 

ET GASTRONOMISK FOKUS

I vores kantiner ude hos jer har vi et stort fokus på vores gastronomiske profil. Det ligger os nært, at de måltider, I får serveret, har fokus på særligt velsmag, men ligeledes på at anvende bælgfrugter, lokale og sæsonbetonede råvarer. Alt dette for at kunne tilbyde jer måltider, der smager dejligt, samtidig med at de tager hensyn til jordens ressourcer, madspild og påvirkningen på miljøet.

Læs mere om visionen

  • EN INVESTERING I MEDARBEJDERNE

    Fremtidens kantine tager højde for alle aspekter af medarbejderens madliv. Vi vil gerne være værter for, at I får en sund og velsmagende kantine, så jeres frokostpause giver mere energi og overskud til arbejdsdagen. Maden skal skabe begejstring hos jer og blive til en af jeres kollegaers kernefortællinger omkring jeres virksomhed og arbejdsplads.

SKRÆDDERSYET TIL JER

Med værtskab i højsædet kan I få en skræddersyet kantine, der kan opfylde alle typer af måltider til jeres arbejdsplads. Sammen med jer finder vi den bedste løsning, hvor I vil opleve, at gastronomien, værtskabet og samarbejdet løfter barren til allerhøjeste niveau. Vi er drevet af at forene værdier og arbejder for at løfte råvarernes og måltidets kvalitet, samtidig med at vi tager hånd om vores klodes frugtbarhed og fremtidige generationers behov.

ERHVERV 

VI VINDER PRISER FOR VORES KANTINEDRIFT OG GØR EN DYD UD AF LANGE, STÆRKE SAMARBEJDER MED VORES KUNDER

ER ØKOLOGI OG BÆREDYGTIGHED ET FOKUS FOR JER?

Økologi og bæredygtighed er et vigtigt fokus i alle vores kantiner. Derfor arbejder vi med forskellige certificeringer, der skal hjælpe os med at udvikle vores fælles madkultur i retning af højere kvalitet, mere velsmag og større ansvarlighed. Det er certificeringer som som B Corp, Det Økologiske Spisemærke, ISO14001, Servicenormen og Svanemærket. Selvom ikke alle kantiner endnu har alle certificeringer i hus, arbejder vi stadig ud fra de samme principper. Læs mere om certificeringerne her.


Vores app giver jer adgang til velsmagende måltider

Med vores app kan du nemt se dagens menu i din kantine, bestille mad og hjemmebagt brød til afhentning. Bestil også færdig dej til cookies og kanelsnurrer samt få eksklusive rabatter til vores bagerier, restauranter, madkurser og cateringmenuer.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Når en kantine skal startes op, indsætter vi en arbejdsgruppe, der kombinerer de førende kommercielle, konceptuelle, gastronomiske og driftsmæssige kompetencer i branchen. Vi sørger for at dække gastronomi, service, indkøb og medarbejderudvikling og får dem til at spille sammen, så vi opnår den størst mulige effektivitet og kreativitet. Vi har udviklet en omfattende manual for opstart af kantinerne - manualen indeholder en lang række kommunikative elementer for alt fra overdragelse af opgaven fra salgsafdelingen, indkøbsrelaterede emner samt IT, HR, egenkontrol, gastronomisk metode, regnskab etc., sådan I bliver taget i hånden hele vejen.

Læs mere her.

Vi har stor erfaring med at overtage eller opstarte kantiner. Vi tager imod nye kollegaer med åbne arme og sørger for, at de bliver en del af et omfattende introduktionsprogram, som sikrer, at både viden og færdigheder passer til vores DNA. Det kræver træning og uddannelse at arbejde med gastronomi og værtskab efter vores faglige kodeks, men vi sørger for at inkludere alle i processen. 

Læs mere her.

  • En kantineleverandør, der fokuserer på mad, måltider og værtskab.
  • Mad, der kan mærkes på sundheden, der giver glæde og mæthed, der tager ansvar gennem økologi, dyrevelfærd, biodiversitet og CO2-måling.
  • I sættes i centrum, og kantinen skræddersys jeres behov.
  • Vi tager os af al forplejning, så I kan fokusere på det, som I mestrer.
  • I får adgang til en nem og smart webshop samt vores app, hvor I kan købe takeaway, vores produkter, hjemmebagt brød og dej til fryseren.

Læs mere her.

Interesseret i at høre mere om, hvordan jeres kantine kan blive løftet til nye højder?

Kontakt os

Udfyld formularen for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, eller ring på 39 18 69 00

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med info om kantinedrift. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.

FÅ EN KANTINE FRA MEYERS  

Fremtidens kantine tager højde for alle aspekter af medarbejderens madliv. Den skaber begejstring, tiltrækker nyt talent og tilpasser sig fleksible arbejdsmønstre. For nogle virksomheder vil kantinen endda blive betragtet som en form for personalerestaurant, fordi helhedsoplevelsen giver medarbejderne fornemmelsen af at være på restaurant - hver dag til frokost. Frem for alt vil fremtidens kantineordninger byde på velsmagende, økologiske og bæredygtige måltider, der tager højde for både sundhed og sæson.  

Med værtskab i højsædet skræddersyr Meyers kantiner alle typer måltider til jeres arbejdsplads, og vi håber, at vi må invitere jer på frokost og en snak om madens potentiale i jeres virksomhed. Udfyld formularen for en uforpligtende invitation.   

EN KANTINE MED VELSMAG OG VARIATION I CENTRUM  

Meyers driver kantiner for en række af landets førende private virksomheder og offentlige instanser - både i København og store dele af Sjælland, i Odense og Fyn, i Aarhus og mange flere byer i Jylland. I Meyers Kantiner laver vi original, rustik og sund hverdagsmad med stor smag og med hensyntagen til bæredygtighed, miljø og klima. Derfor laver vi mad med udgangspunkt i de friske nordiske råvarer og mangfoldige sanseindtryk, men vi låner også gerne kreativt af andre verdenskøkkeners tilberedningsmetoder og krydderier, så råvarernes bedste smag bliver lokket frem. Meyers kantinedrift har ligeledes stort fokus på at være en bæredygtig og økologisk kantineordning.  

KANTINEDRIFT HOS JER  

Vores velsmagende kantine understøtter jeres forretning med bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere. Vi tilbyder en økologisk kantineordning til firmaer, hvor velsmag og sundhed er i højsædet. Det kan utvivlsomt betale sig at prioritere en god kantine i virksomheden. For i bund og grund er det en investering i jeres medarbejdere. Meyers sunde og velsmagende kantiner bidrager til en frokostpause, som giver mere energi og overskud til arbejdsdagen.  

Vi tilbyder en smagfuld og skræddersyet kantinedrift som imødekommer jeres ønsker. Vi vil gerne facilitere, at jeres medarbejdere føler, at kantinen kan blive betragtet som en personalerestaurant. At atmosfæren og kantinemenuen samt kvaliteten af maden kan sammenlignes med det at gå på restaurant. Vores dygtige kokke gør i hvert fald et ihærdigt forsøg på at skabe en god økologisk kantinemenu. 

KLIMABEVIDST KANTINEORDNING  

Hos Meyers kantiner er vi er drevet af at stille branchens skrappeste krav til at kunne måle og reducere vores CO2-aftryk, mens vi drømmer om at sætte barren højest for velsmag, værtskab og verdensmål. Meyers økologiske kantineordning sørger for, at virksomheder og deres medarbejdere ikke skal gøre andet end at gå til frokost. Hver kantine er ikke ens, men alle har det samme fokus: mere grønt, økologisk og bæredygtigt. I vil dog ikke kun få serveret vegetariske måltider, men der vil i de fleste kantiner være mulighed for at vælge flere vegetariske muligheder.

Det kød, Meyers kantiner vælger at servere, vil være nøje valgt ud fra dyrevelfærd og økologiske krav.
Læs mere om vores holdning til økologi, smag, bæredygtighed, dyrevelfærd, råvarer, miljømærkning og uddannelse. Her udfolder vi vores DNA og værdier, samt hvordan vores kunder, kollegaer og partnere også er en del af en bevidsthed og drøm - ikke blot om at nyde det bedste måltid mad på jobbet, men også den bedste mad for verden. En bæredygtig og økologisk kantineordning er i vores optik en del af fremtidens kantiner og kantineordninger.